jogi nyilatkozat

A jelen, a K&H Csoport által létrehozott oldalon található bejegyzések marketing közlemények, és nem minősülnek ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetési kutatásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése, általános és nem teljeskörű tájékoztatás. A marketingközlemények nem a befektetési kutatás függetlenségi követelményeinek megfelelően készültek, és nem vonatkozik a készítőjére a befektetési kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás! A kommentárok és vélemények a K&H Csoport munkatársainak a nyilvánosság számára elérhető, megbízhatónak és hitelesnek tartott, múltbeli információkon alapuló szubjektív szakmai véleményét tartalmazzák, melyek újabb adatok, tények nyilvánosságra hozatala esetén változhatnak, és nem tekinthetőek a K&H Csoport hivatalos véleményének, közleményének.

Kizárólag az itt közzétett adatok, azok magyarázatai, alapján meghozott egyedi befektetési döntésért sem a K&H Bank Zrt., sem a KBC Asset Management NV Magyarországi Fióktelepe nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatalakor mindig előzetesen tájékozódjon az aktuális piaci tendenciákról, a bekövetkező változásokról; konkrét befektetési tanácsért keresse K&H tanácsadóját!

A bemutatott adatok forrása – ha az adat mellett más nem kerül feltüntetésre – a Bloomberg. A KBC Asset Management NV a belga Financial Services and Markets Authority határozata alapján gyakorolja a tevékenységét. A K&H Bank termékeinek értékesítése során a MiFID rendelkezéseinek megfelelően jár el. A K&H Bank Zrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja, tevékenységi engedélyének száma: a PSZÁF (illetve jogelődje) 41.064/1998., III/41.064-3/2001., III/41.064-11/2002. és III/41.064-16/2003. számú határozata.