rólunk

A K&H trendmonitor blogot a K&H Csoport hozta létre, azzal a céllal, hogy megmutassuk azoknak az aktuális és érdekes piaci történéseknek a hátterét, amelyek minket is foglalkoztatnak befektetési döntéseink során. A blogban helyet kaphatnak fontos piaci trendeket, folyamatokat elemző írások, a mindennapi pénzügyeket érintő, ’personal finance’ jellegű témák, izgalmas piaci események rövid kommentjei, de akár mélyebb makroelemzői vélemények is.

Az írásokban aktívan szerepet vállaló bloggerek a K&H Csoport szakértő munkatársai. A K&H Csoport befektetési alapkezelő cége 1997 óta a hazai befektetési piac egyik vezető szereplője, a vegyes illetve a tőke- és hozamvédett alapok piacának első számú képviselője. A K&H által kezelt, közel 90 alapban lévő vagyon 2020. július 1-én meghaladta a 906 milliárd forintot. A K&H Csoport az innovatív termékfejlesztés mellett az ügyfelek pénzügyi tájékozottságának, tudásának növelésére is jelentős hangsúlyt fektet.

További információ: kh.hu és khalapok.hu

Cikkekhez fűződő észrevétel, kérdés esetén, kérjük írjon a trendmonitor@kh.hu e-mail címre
amennyiben egyéb, más témában szeretne velünk kapcsolatba lépni (pl. befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatás), kérjük keressen bennünket bátran hivatalos ügyfélkapcsolati csatornáink bármelyikén: https://www.kh.hu/kapcsolat